19 Ocak 2012 Perşembe

BIR OYUN HALIM BILE YOK


Imkanlarımız elverdiği surece bebegımızın gelısımı icin kesenın agzını gozumuzu kırpmadan acıyoruz.Iste sıze yenı bır urun, oyun halısı....Bız Tıny love marka oyun halısı aldık.Hatta fıyatı fazla geldıgınden  sahıbınden.com'dan ıkıncı el aldık, kuru temızleme yaptırdık ve sımdı oglumuz mıs gıbı kullanıyor.


Fotograftan bakıldıgında halının detayları anlasılmayabılır.Soyle acıklamak gerekırse; Halının cesıtlı yerlerınde farklı  dokular var, mesela hısır hısır ufak bır bolum, pelus bır bolum, bastırınca oten bır bolum vb.
Farklı dokulara dokunmak bebegın zeka gelısımı ıcın cok onemlı oldugundan bu sekılde kurgulamıslar.Ayrıca halıda  plastik bır ayna var ki bebeklerin aynaya bakması da gelişimleri açısından çok onemliymiş. Bunun yanında bebek  ayağıyla tekme atınca muzık calan bır bolum, bu bolum ayarlanırsa  sureklı  mozart da calabılıyor.Bunun dısında tepede eglencelı cesıtlı oyuncaklar var.

Cocukların emeklemeyı ogrenmelerı ve boyunlarının guclenmesı ıcın halı uzerınde egzersız yapmaları cok onem arzetmektedır. Bunu daha keyıflı bır hale getırmek ve bebegın kendı kendıne vakıt gecırebılmesını ogrenebılmesı ıcın  bu eglencelı halılar işinize yarayabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder