26 Aralık 2011 Pazartesi

PISIK KREMI

Henuz bebegimiz dunyaya gelmeden tum detaylarla bogusmaya basliyoruz. Turkiye pazarinda bebek urunleri o kadar cesitli ki bir noktadan sonra durum ebebinleri somuru noktasina geliyor.Malesef bu durumdan doktorlarinda faydalanarak firmalardan gelir saglamasi olayi daha da cirkin bir boyuta getiriyor.
Sizlere piyasada en az 50 cesit pisik kreminden 6 tanesini para verip almis kisaca gozu donmus bir anne olarak bu konuda hangisinde karar kildigimi paylasacagim. Benim onerim SUDO krem adi verilen ve Ingilterede marketlerde ve eczanelerde raflarda bulabileceginiz tek pisik kremi. Turkiye de bir donem Mothercare magazalarinda satilirken simdilerde eczanelerde bulabilirsiniz.Turkiye fiyati 15 ya 20TL civarinda. Ingilterede 3 pounda satiliyor.

Krem cok etkili...Bebegin kizaran yerine suruyorsunuz ve bir sonraki bez acmanizda kizarikliktan eser kalmadigini sasirarak goruyorsunuz.Kizariklik olmadigi zaman ise surmenize erek yok,bosuna bebeginizin teni kimyasal almasin. Bebegin altini temizledikten sonra popoda kalan nem pisige neden oluyor,bunu onlemek icin bebegin poposunu yumusak tulbent beziyle iyice kurulayabileceginiz gibi elinize doktugunuz pudrayi bebegin poposuna surebilirsiniz. Doktorlar Turkiyede pudrayi tavsiye etmiyorlar ancak yurtdisinda halen pudra ile bebegin popo nemi alniyor ve ben halen bu yontemi kullaniyorum.