13 Aralık 2012 Perşembe

BİR NEFES AÇICI OLARAK COLD MİX

Daha önce Kadir Tuğcu'dan bahsetmiştim, kendine has tekniklerinden,ilaca  ya da gereksiz ilaca karşı olmasından, gereksiz ilaç veren doktorlara şarlatan yakıştırması yapmasından....Kadir Tuğcu'nun forumunda gezinirken çocuk nezlesine verdiği tavsiyelerde okumuştum ilk cold mixi.Kadir Tuğcu'ya göre nezle olan çocuğa serum fizyolojik yanında ballı limon ve cold mix yeterli!!!Yeterli mi orası meçhul tabi...

Cold mix minicik bir şişenin içerisinde viksin sulandırılmış hali. Bebeğinizin kıyafetinin omzuna bir iki damla damlatıyorsunuz o kuvvetli koku nefes almasını sağlıyor,burun deliklerini açıyor.Ancak burnu hassas bir çocuksa kokudan başı ağrıyabilir ya da rahatsız olabilir önceden denemekte fayda var. Bazı anneler hassas burunlu çocuklar için damlayı pijamasının ayak kısmına damlatıyormuş.Ben doktorumuz Nesim Bey'e de danışmıştım o da kullan demişti. O günden beri de nefes açıcı olarak kullanıyoruz.

Not : Yazı ilacın reklamını yapmak mahiyetinde olmayıp hiçbir bilimsel sonuca göre de yazılmamıştır. Kullanacak ailelerin doktorlarına da danışması gerekir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder