28 Aralık 2011 Çarşamba

BEBEGIM ICIN 2.EL URUN ALMAK YA DA ALMAMAK

Bebegimiz icin 2.el urun alma aliskanliginin Turkiyede yeteri kadar gelismemis oldugu kanisindayim. Fikir olarak kulaga hos gelse de is satinalmaya geldiginde bebegine baskasinin kullandirmak fikri kendimizi kotu hissettridiginden simdilik pek cok anne baba konuya uzaktan bakmakla yetiniyor.

Oysa is mantikli dusunmeye geldiginde bebekler o kadar cabuk buyuyorlar ki onca para verilip alinan pek cok sey 1 ay 2 ay bilemediniz 6 ay kullanilarak kenara kaldiriliyor.

Biz esimle 2.ele hep sicak baktik. Cok begendigimiz ancak cok pahali buldugumuz bir takim urunleri 2.el almaktan hic kacinmadik. 2. el alirken sitesinden aradiginiz her model cesit urunu bulma sansiniz var.Cunku onca para verip kenarda tutulan yepyeni urunleri yer darligindan elinden cikaran pek cok aile var inanin bana.

NELER 2.EL ALINMAMALI
Yaptigim arastirmalarda ikinci el alinmamasi gereken tek seyin guvenlik sebebiyle bebek oto koltugu oldugu soyleniyor.Cunku sizden onceki sahibinin kaza yapip yapmadigini guvenlik noktalarina zarar verip vermediginin bilinemeyeceginden 2.el alinan oto koltuklari riskli anlarda bebeginizi korumayabilirmis... Bunun disinda ihtiyaciniz olan herseyin 2. el alinabilecegi soyleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder